Meteen naar de inhoud

Referenties

“Op respectvolle wijze nieuwe inzichten gegeven.”

Ik heb het contact met jou, Sonja, als warm, vertrouwd en erg prettig ervaren. Tussen doelgerichte vragen en analyses is er veel ruimte om vanuit jezelf ervaringen te vertellen. Je voelt je gehoord en serieus genomen.
Je hebt me regelmatig een spiegel voorgehouden, op respectvolle wijze nieuwe inzichten gegeven. Knelpunten in mijn persoonlijkheid heb je op liefdevolle wijze benoemd, waardoor ik me geen moment aangevallen of vervelend heb gevoeld. Je hebt me diverse praktische handvatten aangereikt, waardoor ik veel meer uit mijn energie en mijzelf weet te halen. Je bent een bijzondere, warme persoonlijkheid met een “oog” (of twee) voor humor. Al met al zie ik je als een zeer prettige persoon en professioneel coach. Ik reken je bij een handjevol unieke mensen die ik tot zover in mijn leven heb mogen ontmoeten.
 
Paul
Februari 2024

“Ik volgde een coach traject bij Sonja omdat ik vast liep in mijn werk”

Vanaf het eerste moment wist Sonja mij het vertrouwen te geven waardoor ik mij  open kon stellen.
Ik vind haar oprecht, ze luistert aandachtig en ze stelt de goede vragen om tot de kern te komen. Sonja wist op een duidelijke manier te verhelderen wat er bij mij naar boven kwam en ze gaf me praktische opdrachten die ik meteen tot uitvoer kon brengen. Al snel kreeg ik  het gevoel dat ik weer op de goede weg zat en dat ik weer verbinding kreeg met de kracht in mijzelf.
De healing die ik van Sonja heb gekregen vond ik een hele fijne aanvulling.


Stella

“Ze wist me echt te raken! Puzzelstukjes vielen in elkaar”

Sonja ken ik via mijn vorige werkgever en haar serene, rustige uitstraling sprak me altijd al aan. Ik heb bij haar een sessie gedaan om samen te ontdekken of ik op de goede weg ben met mijn keuzes in werk en privé. Zij gaf me daarbij coaching, advies en wist me echt te raken! Puzzelstukjes vielen in elkaar. Op dat moment kon ik voelen dat ik op mijn pad ben en welke stappen ik nog kan zetten. Een bijzondere sessie wat mij verder heeft gebracht en rust geeft. Ik adviseer haar zeker als je met dit soort (levens)vragen zit!
 
Klaartje
Re-inmotion.nl

“Ik voel mij lichter”

Lieve Sonja,
Ik zit nog steeds in een soort van trance. Geniet ervan, het voelt of mijn aura en lichaamssysteem zich aanpast na het loslaten van zoveel troep. Voel mij lichter, bijna onwennig, op een fijne manier dan. In een verwonderende, blij stilte.

Het is zo belangrijk geweest. Heel dankbaar. Het werkt nog steeds door.

Jean

“Zoveel antwoorden en nieuwe inzichten”

Wat ben ik blij dat ik naar je toe ben geweest. Zo fijn! Wat een heerlijke ruimte, even helemaal in mijn eigen rust. Om vervolgens zoveel antwoorden en nieuwe inzichten te krijgen. En niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn zoon. Hij heeft, dankzij jou, zoveel meer rust gekregen! En maakt zich een stuk minder zorgen over Opa. Zo ongelooflijk fijn en belangrijk. Dank je wel voor deze mooie en fijne stap vooruit, in het verwerkingsproces. Voor nu en voor de toekomt, voor ons allebei. 
 
Heel veel liefs, Carline 

“Dankbaar”

Lieve Sonja,
Wat prachtig jou te ontmoeten.
Dankbaar dat je jouw gaven met mij wilde delen.

De immense tegenslagen in mijn leven, transformeren hiermee heel zachtjes naar een evenwicht wat dienend is. Het perspectief van destructieve ervaringen zonder goeds, verschuift voorzichtig naar het inzicht van een hoger bereik. De pijn van de eenzaamheid van dit levenspad bij tijden, verschuift naar het bekrachtigen van mijn missie. Tegenslag draagt me in de goede richting. Obsessief zoeken naar verbinding beweegt in de richting van in liefde alleen zijn om vanuit daar verbondenheid in iedere vorm te kunnen ontvangen.

Monique de L.

“Steun bij tegenslagen”

Sonja heeft me gesteund toen ik vastliep met mijn studie aan de PABO. Met haar ervaring als leerkracht en directeur in het onderwijs heeft ze me heel gericht kunnen helpen en adviseren als toekomstig leerkracht.
 
In enkele consulten hebben we gekeken naar mijn persoonlijke ontwikkeling en trauma’s uit het verleden om hier kracht en zelfvertrouwen uit te halen (coaching en healing). Bij Sonja voelde ik me meteen op mijn gemak waardoor ik mij open durfde te stellen. Na deze consulten ging ik met een fijn gevoel naar huis. Het heeft mij geholpen om na enkele tegenslagen met een frisse blik mijn studie op te pakken.


Professioneel, gericht, inlevend en begripvol zijn woorden die goed bij Sonja passen.
Ze staat voor iedereen klaar!

 
C, man, 24 jaar.  

…professionele houding enerzijds: gestructureerd en helder en anderzijds: gevoelig, inlevend en begripvol”

Zo nu en dan vind ik het prettig om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat de reguliere methodes met bijvoorbeeld een therapeut of psycholoog (voor mij) niet altijd bevredigend zijn ben ik open gaan staan voor alternatieve invalshoeken.

Via een goede vriendin ben ik in contact gekomen met Sonja en er was meteen een klik. Dit kwam door haar professionele houding enerzijds: gestructureerd en helder en anderzijds: gevoelig, inlevend en begripvol. Een perfecte combinatie die voor mij geweldig werkte, ik had meteen het gevoel dat ik begrepen werd en door de goede begeleiding van de gesprekken gaf het veel vertrouwen en optimisme.
 
Ik heb gekozen voor de healing sessies. Dit heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Wat ik echt waardeer in de werkwijze van Sonja is dat ze met haar spirituele gaven en met gepaste professionele afstand volledig kan intunen in jouw energie. Ze geeft het gevoel er 100% voor je te zijn door echt te luisteren en, heel belangrijk, het gesprek te managen zodat je er ook echt iets mee kunt. Mooi om te zien dat ze met een bepaalde intensiteit en overtuiging met je aan het werk gaat!
 
Na een sessie ga je met een energy booster terug naar huis. Een aanrader voor iedereen.

 
Roy, 1981
Laren

“Veilig, integer, puur en liefdevol”

Sonja is een hele zachte lieve innemende vrouw, ontzettend integer en kan mij echt op mijn gemak laten voelen. Ik voel mij 100% veilig bij haar en haar manier van helen/helpen. 

Ik durf helemaal mezelf te zijn bij Sonja en durf alles te zeggen zonder mij hier bezwaard bij te voelen. Sonja is oordeelloos en liefdevol en zal nooit kwetsen. 

Op een ontzettende veilige en integere manier kan ze coaching en advies geven welke heel puur gericht was op mijzelf, en mijn innerlijke ‘wensen’. 
Sonja is een intelligente vrouw en heeft op vele gebieden ervaring en dit maakt dat zij heel breed mee kan denken/kijken. 

De healing en regressie die ik bij Sonja heb mogen ervaren waren intens, vol, zacht en warm. Heel helpend en helend. Nog weken na de sessies voelde ik het contact en heeft het mij nog vaak iets gebracht. 
De sessies waren ontzettend bijzonder. Ik voel veel rust en liefde als ik er aan terugdenk. 

Nikki 

“Ik voelde mij gesteund en gehoord”

Ik heb Sonja om advies gevraagd omtrent mijn bedrijf, bedrijfsvoering en personeelsadvisering.

Ik heb de werkwijze van Sonja als heel prettig ervaren. Ze luistert goed naar je verhaal, stelt gerichte vragen over hoe je bedrijf is, wie jij bent, wie je medewerkers zijn, wat de sterke en zwakke punten zijn van je bedrijf en jezelf. Ze haakt vervolgens in op jouw kracht en hoe je deze sterke punten verder in kan zetten om je bedrijf goed aan te sturen.

Hierin kan ze je ook gerichte en gedegen adviezen geven over hoe je de gespreksvoering met je medewerkers kan inzetten, gericht op hoe luister en hoor je je medewerker goed en hoe stuur je deze aan tot gemotiveerde werknemers.
Ik voelde mij gesteund en gehoord.


Jeanette Goedhart
Eigenaar van Kinderfysiotherapie de Kikkersprong

“Nieuwe energie, een frisse blik”

Nieuwe energie, een frisse blik
Ik heb bij Sonja meerdere healing sessies gedaan. De sessies heb ik als zeer helend ervaren. In de prettige omgeving van de “kota” lukte het goed om de dagelijkse beslommeringen achter me te laten en me open te stellen voor de healing. Sonja weet mensen snel op hun gemak te stellen. Ook is zij een goede luisteraar. Ik ontving nieuwe energie waar ik nog steeds baat bij heb. Ook merk ik dat ik met een veel frissere blik de wereld in ben gaan kijken.

C, 54 jaar

“…werkt professioneel, krachtig en met nuchterheid…”

Van Sonja heb ik een healingsessie mogen ontvangen. Deze healing heeft mij inzicht, helderheid en richting gegeven op mijn eigen pad. Sonja is een warme vrouw met humor en fijngevoeligheid, werkt professioneel, krachtig en met nuchterheid en stemt zich af op jou als uniek individu.

Ik zou een ieder aanraden om deze mooie ervaring mee te maken.


VeraLight

“De boodschappen die ze doorgeeft zijn helder en helend”

Sonja is een authentieke persoonlijkheid die door haar snelle afstemming je meteen op je gemak laat voelen. De boodschappen die ze doorgeeft zijn helder en helend en geven je de inzichten die nodig zijn voor je groeiproces en werken nog heel lang door.

Anjo Huijzer
Praktijk Mind
Zuid-Scharwoude

“Wat heel fijn is, is dat Sonja op een liefdevolle manier aanwezig is en communiceert”

Tijdens de Oerlicht en Ascensielicht training heb ik mogen aanschouwen hoe Sonja tot diep in iemand zijn wezen het licht kan laten schijnen, zodat er healing en groei kan zijn. Wat heel fijn is, is dat Sonja op een liefdevolle manier aanwezig is en communiceert. Een krachtige combinatie om mensen te helpen.

Mathijs van der Beek
Grondlegger Oerlicht healing