Meteen naar de inhoud

Healing

Ervaar jij lichamelijke, emotionele of spirituele klachten? Soms kun je denken dat iets lichamelijks of geestelijks verwerkt en geheeld is, maar is er energetisch gezien nog een blokkade. Healing helpt je om dit weer in balans te brengen.

Voor veel mensen is healing of werken met energie een ongrijpbaar iets. In feite betekent healing heel worden, in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en het universum. Het werkt ontspannend, pijn bestrijdend en genezend. Bij healing wordt het welzijn dus bevorderd via beïnvloeding van het energieveld om ons heen.

Iedere healing ondersteunt de gewenste transformatie. Al na één behandeling ervaar je meer rust en helderheid! Daarnaast is een healing ook heel fijn als je behoefte hebt aan een ontspannen moment voor jezelf.

Als natuurlijk healer raak ik je niet aan. De energie gaat via mij naar jou, ik fungeer als het ware als een verbindend instrument.

De helende energie gaat precies daar waar de intentie op is gezet. De healing brengt jou helpende inzichten om je angst, trauma of blokkade te helen. Soms wordt dit proces geleid door inzichten over de oorzaak van (lichamelijke) klachten. Het kan ook zijn dat er boodschappen doorkomen.

De voornaamste technieken waarmee ik werk zijn Oerlicht en Ascentielicht, chakra-healing, de Progressive Mental Alignmentmethode, regressietherapie en mediamieke (familie)opstellingen. De werkwijze stem ik helemaal af op jouw behoefte en daarom werk ik niet met vaste protocollen.

Benieuwd wat een healing voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!

De reguliere gezondheidszorg wordt door mij gerespecteerd. De behandelingen zijn geen vervanging van reguliere geneeskundige behandelingen, maar kunnen hier wel een aanvulling op zijn.

Referentie consult

Veilig, integer, puur en liefdevol

Sonja is een hele zachte lieve innemende vrouw, ontzettend integer en kan mij echt op mijn gemak laten voelen. Ik voel mij 100% veilig bij haar en haar manier van helen/helpen. 

Ik durf helemaal mezelf te zijn bij Sonja en durf alles te zeggen zonder mij hier bezwaard bij te voelen. Sonja is oordeelloos en liefdevol en zal nooit kwetsen. 

Op een ontzettende veilige en integere manier kan ze coaching en advies geven welke heel puur gericht was op mijzelf, en mijn innerlijke ‘wensen’. 
Sonja is een intelligente vrouw en heeft op vele gebieden ervaring en dit maakt dat zij heel breed mee kan denken/kijken. 

De healing en regressie die ik bij Sonja heb mogen ervaren waren intens, vol, zacht en warm. Heel helpend en helend. Nog weken na de sessies voelde ik het contact en heeft het mij nog vaak iets gebracht. 
De sessies waren ontzettend bijzonder. Ik voel veel rust en liefde als ik er aan terugdenk. 


Nikki 

Benieuwd naar meer ervaringen? Bekijk de pagina met referenties.

Tarieven

  • Zakelijke klanten voorzie ik graag van een offerte op maat.
  • Een consult voor particulieren duurt ca. 1,5 uur en kost € 120,00 incl. btw.

Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie.

Op deze dienst zijn de richtlijnen van CAT van toepassing.