Meteen naar de inhoud

Leaders with spirit

Leaders with spirit gaat in op jouw rol als leidinggevende en het leiding geven aan jezelf. Wat bezielt jou als mens en hoe uit zich dat in jouw manier van leidinggeven? Durf jij vanuit je diepste verlangens te leven en te werken?

Alleen vanuit een diepe verbinding met jezelf is het mogelijk jouw leiderschap met kracht en vertrouwen vorm te geven en in stand te houden. Het bevorderen van authenticiteit, autonomie, positiviteit, creativiteit en synergie zijn daarom dé kernelementen en het doel van mijn coaching.

Als je werkelijk een verandering in je organisatie wilt bewerkstelligen dan is daar energie voor nodig. Jij, als leidinggevende, bent de aangewezen persoon deze energie te erkennen en te volgen; welke verandering is de beste investering in de organisatie, waar zit een blokkade in de energie en waar juist niet?

Daarnaast staat leidinggeven vanuit energie, lef en karakter centraal bij het stimuleren van een ontwikkeling binnen jouw organisatie. Juist jouw unieke potentieel is van toegevoegde waarde voor het versterken en opbouwen van constructieve relaties op de werkvloer en het verhogen van de productiviteit van jouw bedrijf.

Ik help je om de leider te zijn die je in potentie bent. Alleen als jij persoonlijk leiderschap serieus neemt, kan jouw team, en daarmee jouw organisatie, groeien. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Referentie consult

“Ik voelde mij gesteund en gehoord

Ik heb Sonja om advies gevraagd omtrent mijn bedrijf, bedrijfsvoering en personeelsadvisering.

Ik heb de werkwijze van Sonja als heel prettig ervaren. Ze luistert goed naar je verhaal, stelt gerichte vragen over hoe je bedrijf is, wie jij bent, wie je medewerkers zijn, wat de sterke en zwakke punten zijn van je bedrijf en jezelf. Ze haakt vervolgens in op jouw kracht en hoe je deze sterke punten verder in kan zetten om je bedrijf goed aan te sturen.

Hierin kan ze je ook gerichte en gedegen adviezen geven over hoe je de gespreksvoering met je medewerkers kan inzetten, gericht op hoe luister en hoor je je medewerker goed en hoe stuur je deze aan tot gemotiveerde werknemers.
Ik voelde mij gesteund en gehoord.

Jeanette Goedhart
Eigenaar van Kinderfysiotherapie de Kikkersprong

Benieuwd naar meer ervaringen? Bekijk de pagina met referenties.

Tarieven

  • Zakelijke klanten voorzie ik graag van een offerte op maat.
  • Een consult voor particulieren duurt ca. 1,5 uur en kost € 120,00 incl. btw.

Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie.

Op deze dienst zijn de richtlijnen van NOBCO van toepassing.