Meteen naar de inhoud

Life coaching

Heb jij bepaalde levensvragen, lichamelijke klachten of val je steeds terug in een onbewust niet-helpend patroon? Dan is life coaching wat voor jou! Life coaching is een investering in jezelf. Het kan je helpen om een andere koers te varen die je beter dient. 

Het is mijn doel je te helpen jouw levensgeluk te optimaliseren en oplossingen te bieden voor blokkades die dit tegenwerken. De combinatie van mijn sterk ontwikkeld analytisch en empathisch vermogen, mijn integriteit en ervaring in het begeleiden van de positieve ontwikkeling van mensen, stelt mij in staat je te inspireren en motiveren in het veranderen van jouw leven.

Jij krijgt inzicht in de kern van je vraag en de werkelijke doelen die je wilt nastreven. Aan de hand van deze verkregen inzichten begeleid ik je in het optimaal benutten van de mogelijkheden waarover je beschikt, om de eerder geformuleerde doelstellingen te bereiken.

Dit proces stelt je enerzijds in staat je leven op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk gebied te verrijken en te verbeteren. Anderzijds leidt dit tot een transformatie op mentaal, fysiek of energetisch vlak.

Investeer jij graag in jezelf? Neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Referentie consult

…professionele houding enerzijds: gestructureerd en helder en anderzijds: gevoelig, inlevend en begripvol

Zo nu en dan vind ik het prettig om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Omdat de reguliere methodes met bijvoorbeeld een therapeut of psycholoog (voor mij) niet altijd bevredigend zijn ben ik open gaan staan voor alternatieve invalshoeken.

Via een goede vriendin ben ik in contact gekomen met Sonja en er was meteen een klik. Dit kwam door haar professionele houding enerzijds: gestructureerd en helder en anderzijds: gevoelig, inlevend en begripvol. Een perfecte combinatie die voor mij geweldig werkte, ik had meteen het gevoel dat ik begrepen werd en door de goede begeleiding van de gesprekken gaf het veel vertrouwen en optimisme.
 
Ik heb gekozen voor de healing sessies. Dit heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Wat ik echt waardeer in de werkwijze van Sonja is dat ze met haar spirituele gaven en met gepaste professionele afstand volledig kan intunen in jouw energie. Ze geeft het gevoel er 100% voor je te zijn door echt te luisteren en, heel belangrijk, het gesprek te managen zodat je er ook echt iets mee kunt. Mooi om te zien dat ze met een bepaalde intensiteit en overtuiging met je aan het werk gaat!
 
Na een sessie ga je met een energy booster terug naar huis. Een aanrader voor iedereen.
 

Roy, 1981
Laren

Benieuwd naar meer ervaringen? Bekijk de pagina met referenties.

Tarieven

  • Zakelijke klanten voorzie ik graag van een offerte op maat.
  • Een consult voor particulieren duurt ca. 1,5 uur en kost € 120,00 incl. btw.

Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie.

Op deze dienst zijn, afhankelijk van de insteek, de richtlijnen van NOBCO of CAT van toepassing.